香港易存網庫 [服務器租用|easyhost.com.hk] 域名 電郵 VPN 網頁寄存 快速穩定 雲端 Hosting Server 電話:(852)-21550486 / (86)-21-61979257
返回列表 發帖

HI...各位師兄

呢排天氣咁凍..揸2個6有咩好節目

回復 #1 R6@753 的帖子

12月28日燒烤lor

原帖由 R6@753 於 2008-12-1 12:59 PM 發表
訪客無法瀏覽連結,請先註冊或登入會員

呢排天氣咁凍.._2個6有咩好節目

越凍越多人飛車:::71:::
變返新手=''=

得閒就出下車囉

我手車好慢

我架150羊都好慢:::78:::
變返新手=''=

唔好揸咁快呀

原帖由 kenjing 於 2008-12-2 12:20 AM 發表

唔好_咁快呀

我架車.........上斜無力...快極唔過8-90...落斜先有:::57::: ...
變返新手=''=

都係啫,小心D好

原帖由 kenjing 於 2008-12-2 12:38 AM 發表

都係F,小心D好

再加上我個哈哈錶:::57:::

我都唔知我慢幾多:::67:::
變返新手=''=

回復 #10 P905i 的帖子

咁係咪想換架400cc呢...hehe

原帖由 蒙面俠 於 2008-12-2 01:02 AM 發表

咁係咪想換架400cc呢...hehe

無錢丫:::71:::
換偈油、迫力油、迫力皮都差唔多洗左我好多錢:::57:::
變返新手=''=

回復 #12 P905i 的帖子

賣左佢做手期供一部好d既...一勞永日

原帖由 蒙面俠 於 2008-12-2 01:08 AM 發表

賣左佢做手期供一部好d既...一勞永日

我想玩雞 ...邊部好??
變返新手=''=

回復 #14 P905i 的帖子

本田XR400/ktm/玲木sm400,都幾好架.

ktm好野黎架喎

原帖由 蒙面俠 於 2008-12-2 11:08 AM 發表

本田XR400/ktm/玲木sm400,都幾好架.

一定要400@@
XR年份舊
ktm玩唔起
drz正丫
變返新手=''=

咁就drz啦

原帖由 kenjing 於 2008-12-2 06:21 PM 發表

咁就drz啦

好...有目標喇...
不過drz都要4-5萬:::67:::
變返新手=''=

好過ktm吖