香港易存網庫 [服務器租用|easyhost.com.hk] 域名 電郵 VPN 網頁寄存 快速穩定 雲端 Hosting Server 電話:(852)-21550486 / (86)-21-61979257
返回列表 發帖

最好用既雪櫃牌子

唔知大家用緊咩牌子既雪櫃呢?你地覺得邊隻牌子既雪櫃最好用呢?

唔知大家用緊咩牌子既雪櫃呢?你地覺得邊隻牌子既雪櫃最好用呢?
製造人 發表於 2010-1-27 03:39
訪客無法瀏覽連結,請先註冊或登入會員

嘩!原來無人用緊雪櫃呢樣野?無人識知既!

唔知呀,我用3菱嫁!!
MJ~
Although you left me,
I will miss you forever!

唔知呀,我用3菱嫁!!
bbolfoqq999 發表於 2010-1-28 16:53

你覺得3菱好唔好用呀?

ps:仲以為無人用緊雪櫃呢!

哈哈.,我呀媽買的姐...
MJ~

哈哈.,我呀媽買的姐...
bbolfoqq999 發表於 2010-1-28 17:56

咁你第日大個人要買返D好既家品俾呀媽用啦!嘿嘿!

回復
製造人

我得14歲...
MJ~

點買~
MJ~

點買~
bbolfoqq999 發表於 2010-1-28 22:35

我話叫你第日大個買,無叫你而家買!

OIC!我大個買的點止雪櫃呀!仲要買一間屋比佢享清福呀!!

評分人數

MJ~

OIC!我大個買的點止雪櫃呀!仲要買一間屋比佢享清福呀!!
bbolfoqq999 發表於 2010-1-29 12:45

你係記得先好喎!

一定!!
MJ~